20 let – 20 poti

V letu 2018 je minilo 20 let, odkar se je začela Goodyearova poslovna pot v Sloveniji. V dveh desetletjih prepletanj in ustvarjanj inovativnih, pogumnih, usklajenih in trdnih poti smo ponosni na vse, kar smo dosegli.

 

Naša vloga v lokalnem okolju je od nekdaj izredno pomembna. Mnogi zaposleni prihajajo z Gorenjske in v podjetju se že dolgo zavedamo, da smo na domačih tleh pomemben akter; kot zaposlovalec in kot gonilna sila, ki s svojim poslanstvom in stalnim razvojem vztrajno pelje naprej. Zanesljivo v prihodnost.

 

Jubilej ob 20. obletnici smo zato obeležili skupaj z našim lokalnim okoljem in k odkrivanju 20 poti, ki so bile izbrane v sodelovanju z Mestno občino Kranj in Zavodom za turizem in kulturo Kranj, povabili našo skupnost. Vsaka od poti, ki predstavljajo eno leto našega uspešnega delovanja, razvoja in vrednot, je naša popotnica v prihodnost.

 

V sklopu projekta je potekala nagradna igra, ki je pohodnike, tekače, kolesarje in sprehajalce za obisk poti tudi nagradila. Nagradna igra se je zaključila 25. oktobra 2018, prejemniki nagrad so objavljeni tukaj.

 

Prejemnikom nagrad iskreno čestitamo, vsem pa želimo še veliko užitkov na naših skupnih poteh.