20 let – 20 poti

Mineva 20 let, odkar se je začela Goodyearova poslovna pot v Sloveniji. Kar dve desetletji prepletanj in ustvarjanj inovativnih, pogumnih, usklajenih in trdnih poti je za nami. In ponosni smo na vse, kar smo dosegli!

 

Izredno pomembna je tudi naša vloga v lokalnem okolju. Mnogi zaposleni prihajajo z Gorenjskega in v podjetju se že dolgo zavedamo, da smo na domačih tleh pomemben akter; tako kot zaposlovalec kot tudi ta, ki s svojim poslanstvom ter stalnim razvojem vztrajno pelje naprej. Zanesljivo v prihodnost.

 

Zato smo se odločili, da bomo ta jubilej obeležili skupaj z našim lokalnim okoljem. Vabljeni ste, da tudi vi odkrijete dvajset poti, ki so bile izbrane v sodelovanju z Mestno občino Kranj in Zavodom za turizem in kulturo Kranj. Vsaka od poti predstavlja eno leto našega uspešnega delovanja, razvoja in vrednot. Izkoristite priložnost za raziskovanje poti in spoznajte, zakaj je vsaka tako edinstvena!

 

V sklopu projekta pa je potekala tudi nagradna igra, ki je pohodnike, tekače in sprehajalce še dodatno motivirala in pozivala k obisku dvajsetih poti. Nagradna igra se je zaključila 25. oktobra 2018, srečni prejemniki nagrad pa so objavljeni tukaj.

 

Prejemnikom nagrad iskreno čestitamo, vsem pa želimo veliko užitkov na naši (in vaši) poti!