20 let – 20 poti

Mineva 20 let, odkar se je začela Goodyearova poslovna pot v Sloveniji. Kar dve desetletji prepletanj in ustvarjanj inovativnih, pogumnih, usklajenih in trdnih poti je za nami. In ponosni smo na vse, kar smo dosegli!

Izredno pomembna je tudi naša vloga v lokalnem okolju. Mnogi zaposleni prihajajo z Gorenjskega in v podjetju se že dolgo zavedamo, da smo na domačih tleh pomemben akter; tako kot zaposlovalec kot tudi ta, ki s svojim poslanstvom ter stalnim razvojem vztrajno pelje naprej. Zanesljivo v prihodnost.

Zato je prav, da naš jubilej obeležimo skupaj z našim lokalnim okoljem. Vabimo vas, da skupaj z nami odkrijete dvajset lokalnih poti, ki smo jih izbrali v sodelovanju z Mestno občino Kranj in Zavodom za turizem in kulturo Kranj. Vsaka pot predstavlja eno leto našega uspešnega delovanja, razvoja in vrednot. Skupaj jih raziščimo in spoznajmo, zakaj je vsaka tako edinstvena!

Jubilejni projekt smo popestrili tudi z nagradno igro, s katero vas vabimo v naravo, k doživljanju naših 20 poti. Želimo si, da bi jih osvojili v čim večjem številu ter s tem občutili vrednote, ki prežemajo naše poslovanje. Vabljeni torej, da se jeseni odpravite v prečudovito kranjsko regijo in z obiskom vsaj ene izmed 20 naših poti sodelujete v žrebu za bogate nagrade. Več o nagradni igri, pravilih in nagradah preberite v zavihku Domov.

Pa veliko užitkov na naši (in vaši) poti vam želimo!