20 let – 20 poti

 

Letos mineva 20 let, odkar se je začela Goodyearova poslovna pot v Sloveniji. Natanko tako, dve desetletji prepletanj in ustvarjanj inovativnih, pogumnih, usklajenih in trdnih poti je za nami. In lahko smo ponosni na vse, kar smo skupaj dosegli!

 

Med slednje sodi tudi naša vloga v lokalnem okolju. Mnogi zaposleni prihajajo iz gorenjske regije in v podjetju se že dolgo zavedamo, da smo na domačih tleh pomemben akter; tako kot zaposlovalec kot tudi ta, ki s svojim poslanstvom ter stalnim razvojem vztrajno pelje naprej. Zanesljivo v prihodnost.

 

Zato je prav, da naš jubilej obeležimo skupaj z našim lokalnim okoljem. Vabimo vas, da skupaj z nami odkrijete dvajset izbranih lokalnih poti, da jih skupaj raziščemo in spoznamo, se na njih združujemo in povezujemo!

 

V sodelovanju z Mestno občino Kranj in Zavodom za turizem in kulturo Kranj smo izbrali dvajset poti – vsaka predstavlja eno leto našega uspešnega delovanja, našega razvoja, naših vrednot. Vsaka je po svoje edinstvena, vsaka obiskovalcu ponudi nekaj drugega, a čisto vsaka pripelje do želenega cilja.

 

Na dvajsetih poteh bomo pripravili tudi zelo zanimivo nagradno igro. Več o tem kmalu!